Kursplan

Forrige kurs Kurs i reiseregning (todagers kurs)
Neste kurs Verdsdagen for psykisk helse: Du er ikkje åleine

HVL: Bærekraft i praksis - 2,5 studiepoeng

Kompetanse innen bærekraft blir stadig viktigere i alle bransjer, og i næringslivet vil man trenge praktisk kunnskap om hvordan man kan jobbe strategisk med bærekraft i virksomhetene!

Kurset er en del av kurspakken som tilbys av  Høgskulen på Vestlandet (HVL) i samarbeid med Medvind Næringshage og Vindafjord Arbeidsgiverforum. Studietilbudet er for deg som jobber i en bedrift på indre Haugalandet. Kursene er fleksible og relevante for virksomheter i indre Haugalandet og regioner i nærheten og passer for både offentlig og privat sektor. Tema for kursene er valgt ut og tilpasset i samarbeid HVL, Medvind og lokale bedrifter sine behov for kompetanse for å endringer i markedet.


Kursinnhold

Første kurs ut omhandler bærekraft, som er et hett tema for næringen i Vindafjord. Kurset har oppstart alt i oktober! Meld deg på nå for å få plass.  

Kompetanse innen bærekraft blir stadig viktigere i alle bransjer, og i næringslivet vil man trenge praktisk kunnskap om hvordan man kan jobbe strategisk med bærekraft i virksomhetene! Bærekraft vil være en rød tråd i flere av emnene i kurspakken, og dette kurset vil man også få nytte av dersom man planlegger å ta andre kurs som kommer fremover. 

I kurset får du innblikk i hvordan virksomheter kan jobbe strategisk med bærekraft. Du får presentert enkle verktøy, metoder og modeller som kan brukes for å integrere bærekraft. Kurset og verktøyene er aktuelle for deg uansett størrelse på virksomheten, og om du jobber i privat eller offentlig sektor.

Kursholder og faglig ansvarlig er Ineke De Rezende. Hun underviser i bærekraft på HVL, er bærekraftsleder i Norconsult og leder for ressursgruppen Grønn Lønnsomhet i Næringsforeningen Haugalandet. Kurset vil være en tilpassing og kortere utgave av et kurs som HVL i dag tilbyr med 7,5 studiepoeng.

I løpet av kurset jobber du med en oppgave som kan være knyttet opp mot virksomheten din, som du til slutt leverer på en hjemmeeksamen. Bestått eksamen gir 2,5 studiepoeng. Dersom du velger å ikke ta eksamen, er obligatorisk oppmøte et krav for å kunne få kursbevis. 

Praktisk informasjon

  • Digital oppstartsamling på Zoom: 16.10. Kl 13:00-13:30. Onboarding i HVL sine systemer og informasjon som er viktig før fysisk samling. 
  • Første fysiske samling: Onsdag 18.10, kl 08.30-15.30 
  • Andre fysiske samling: Onsdag 1.11, kl 08.30-15.30
  • Sted: Medvind24 i Ølensvåg, møterom Orkan.
  • Minimum/maksimum antall studenter: 12-25
  • Egenandel for din arbeidsgiver: Mellom Kr. 1800-3700,- pr. student (egenandelen blir mindre pr. deltaker til flere som deltar på kurset)
  • I løpet av kurset jobber du med en oppgave som kan være knyttet opp mot virksomheten din, som du til slutt leverer på en hjemmeeksamen. Bestått eksamen gir 2,5 studiepoeng. Dersom du velger å ikke ta eksamen, er obligatorisk oppmøte et krav for å kunne få kursbevis.

 

 

 
Påmelding

Dato:
16.10.2023 13.00 - 08.11.2023 15.00 iCalEksporter til iCal
Plasser:
25
Ledig:
23
Kurssted:
Medvind Næringshage, Ølensvåg
Kursholder:
Høgskulen på Vestlandet
Kurskode:
839

Løpende påmelding frem til kursstart, bindene fra 30.september. Ved avmelding etter denne dato vil full kursavgift faktureres.

Priser

Egenandel for din arbeidsgiver: Mellom Kr. 1800-3700,- pr. student (egenandelen blir mindre pr. deltaker til flere som deltar på kurset)

Kurstider

  • Digital oppstartsamling på Zoom: 16.10. Kl 13:00-13:30. Onboarding i HVL sine systemer og informasjon som er viktig før fysisk samling. 
  • Første fysiske samling: Onsdag 18.10, kl 08.30-15.30 
  • Andre fysiske samling: Onsdag 1.11, kl 08.30-15.30

Praktisk informasjon

Kurset holdes i Orkan møterom, Medvind Næringshage, Ølensvåg. Parkering like ved. 

Adresse: 
Haukelivegen 668
5582 Ølensvåg 

Kontaktperson

Spørsmål angående kurset? Send e-post til
post@arbeidsgiverforum.no


Send inn ønske om kurs

Bli varslet om kurs